SliW3.G0ng3rs Odesláno Srpen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2012 Dobrý den, mám xbox slim s 250gb hdd a mam problem s xbla hrami - dam je jak je u nich napsano do slozky 0000000000 na hdd a když pak proskenuju tak je xbox neobjevi - ale hry od predchoziho majitele i po resetu konzole najde, konkretne se jedna o minecraft a pristani na marsu, vic jsem jich zatim nezkousel. Poradi mi nekdo prosim? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Srpen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2012 ta cesta je content /0000000000000000/slozka s id hry/hra samotna samozrejme musi byt cesta zadana a ulozena v manage game paths Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SliW3.G0ng3rs Odesláno Srpen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2012 Ano tak to mam, ale nefunguje mi to. :'( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SliW3.G0ng3rs Odesláno Srpen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2012 Ted jsem tam zkusil nahrat dalsi verzi minecraftu a mezi hrami se mi objevila nespustitelna hombrew jmenem "swap" :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Srpen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2012 swapowani uz je obsazeny ve fsd slouzi u vicediskovych her nechapu co to dela v knihovne her ,pokud mas ty arkadovky spravne zarezeny musej takhle fungovat pokud jsou vporadku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SliW3.G0ng3rs Odesláno Srpen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2012 Vyřešeno, stačilo v manageru přenastavit přenos z ASCII na binary a už to jede ;-).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.