Dallasek Odesláno Srpen 8, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 8, 2012 Zdarec chtěl jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s platbou na PSN, jak zadáváte kartu a hlavně kolik vám to odečte z ůčtu ( i poplatky ) máte to nastavené prnamentně nebo to zadáváte pokaždé ? Citovat
0 mberdych Odesláno Srpen 8, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 8, 2012 Poplatky za platbu kartou nejsou. Minimalni platba je 150czk, takze kdyz je to min, strhnou 150 a zbytek zustane na psn uctu pro priste. Mam to nastavene permanentne. Vsude mozne, nejsem paranoik, nikdy zadny problem. Citovat
0 seth123 Odesláno Srpen 8, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 8, 2012 Zdarec chtěl jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s platbou na PSN, jak zadáváte kartu a hlavně kolik vám to odečte z ůčtu ( i poplatky ) máte to nastavené prnamentně nebo to zadáváte pokaždé ? ja se považuju za paranoidniho člověka ale tož mysliš že by sony stalo za to ti strhnout třeba 10 kč navic a poplatky to spiš zaleží na bance, jinak je celkem dobre když prodáváš slot hry smazat informace o kartě protože když to nesmažeš nikdo jiny se na ten acc nemuže lognout Citovat
Otázka
Dallasek
Zdarec chtěl jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s platbou na PSN, jak zadáváte kartu a hlavně kolik vám to odečte z ůčtu ( i poplatky ) máte to nastavené prnamentně nebo to zadáváte pokaždé ?
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.