Dallasek Odesláno Srpen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2012 Zdarec chtěl jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s platbou na PSN, jak zadáváte kartu a hlavně kolik vám to odečte z ůčtu ( i poplatky ) máte to nastavené prnamentně nebo to zadáváte pokaždé ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mberdych Odesláno Srpen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2012 Poplatky za platbu kartou nejsou. Minimalni platba je 150czk, takze kdyz je to min, strhnou 150 a zbytek zustane na psn uctu pro priste. Mam to nastavene permanentne. Vsude mozne, nejsem paranoik, nikdy zadny problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seth123 Odesláno Srpen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2012 Zdarec chtěl jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s platbou na PSN, jak zadáváte kartu a hlavně kolik vám to odečte z ůčtu ( i poplatky ) máte to nastavené prnamentně nebo to zadáváte pokaždé ? ja se považuju za paranoidniho člověka ale tož mysliš že by sony stalo za to ti strhnout třeba 10 kč navic a poplatky to spiš zaleží na bance, jinak je celkem dobre když prodáváš slot hry smazat informace o kartě protože když to nesmažeš nikdo jiny se na ten acc nemuže lognout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dallasek
Zdarec chtěl jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s platbou na PSN, jak zadáváte kartu a hlavně kolik vám to odečte z ůčtu ( i poplatky ) máte to nastavené prnamentně nebo to zadáváte pokaždé ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.