Dominik Seifert Odesláno Srpen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2012 Zdravím vás :) určitě už ste o ní něco slyšeli :D a pokud ne tak poslouchejte, páč je to pecka :) Mluvím o hře Dead Trigger od českého vývojářského studia Madfinger ( ano ty od Shadowgun :D ) Pokud máte rádi Left4Dead, hry se skvělou grafikou a vlastníš iDevice :) Okamžitě zapni Appstore a stahuj :D Momentálně je to Free.. Mohl bych tu psát 2000 slov žvástu jak je hra skvělá, že ji dávám 97% ze 100% ale to by nikoho nezajímalo :D Takže Huráá do Appstore :D DOWNLOAD a vy napište svůj názor do komentů :) Aloha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Srpen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2012 masakr co už na ten iphone/pad dneska je .. teď si to házel kámoš na tvé doporučení do mobilu .. a jako fakt nálož :D a hlavně velikost ... 100mb? to di do ... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik Seifert Odesláno Srpen 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2012 Přesně tak :D Exkluzivní appka, v týhle verzi chyběj sice nějaký textury zbraní :D ale je to fajn ;) dalsi recenze >>> S00N <<< Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Srpen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 Čau, Taky se vám stává že po ukončení (killnutí) se smažou savy nebo je to jen můj problém?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Srpen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 Mám verzi pro Android a je to fakt pecka :) jen bez dodatečnýho placení je to docela těžký EDIT: Po updatu je to ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥ nehratelná totálně zku♥♥♥♥♥ ovládání :angry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik Seifert Odesláno Srpen 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 Souhlasím, update to kompletně a totálně posral... Chybějící textury u zbraní, stabilita, savy, ovládání ;( jsem zklamán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Srpen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2012 A hlavně to padá na IPadu 1.Diletanti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik Seifert Odesláno Srpen 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2012 Já na iPad 2, ale našteští moc nepadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.