Mígl Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 Tak zkoušim Sleeping.Dogs.NTSC.XBOX360-PROTON [NTSC/U] ale nefunguje, nevíte někdo čim by to mohlo být? Hru jsem zkoušel převádět v xbox image browseru i v iso2god a pořád píše "the game couldnt start. try downloading the game again" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 Zkus to převést Xbox Image Browserem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Srpen 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2012 Koukam že už je i "region free" tak na ntsc prdim :) ale je to divný že to nešlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goldberg Odesláno Srpen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2012 cau mam stejný problém taky mi to píše "the game couldnt start. try downloading the game again" i u region free jde mám tato hra někomu děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Srpen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2012 fakt by me zajimalo proc vam to nejde a me jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goldberg Odesláno Srpen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2012 a můžeš mi poslat odkaz kde si to stáhl dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Srpen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2012 ze skidrowcrack vyjimecne z odkazu verzi proton ntsc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goldberg Odesláno Srpen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2012 ze skidrowcrack vyjimecne z odkazu verzi proton ntsc cau stáhl jsem si to co ty a taky mi to nejde ale chci se zeptat může to dělat jaký mám dashboard.hra vyžaduje dashboard 2.0.14719.0 a já mám 2.0.13647 dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Srpen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2012 kdyz vyzaduje tak vyzaduje samosebou ze te to nepusti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Srpen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2012 taky jsem stáhl NTSC verzi, převedl ISO2GOD a jede v pohodě, DB mám 14719 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goldberg Odesláno Srpen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2012 cau hraji teďka tuto hru a mám malý problém na mapě nemám žádné mise a hru jsem ještě nedohrál.ono jsem měl jenom mise na začátku a pak už nebyly byly tam tam barvy: žlutá,oranžová,modrá. můžete někdo poradit co mám udělat abych hrál hlavní mise(zelená barva) děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.