baggia Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 ahojte, 1) musel jsem vrátit PS3, tak mi manželka koupila jeden starší - je to to lesklé vydání, ale mám trochu problém že je hlučnější, ihned od začátku jede větrák - nedá se to nějak nastavit? 2) nedají se savy her, nebo celý profil přenést přes flash do nového díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 Profil stačí zadat jako obnovu PSN profilu (místo abys zakládal nový). Savy se dají zálohovat na flash nebo externí disk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baggia Odesláno Srpen 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 a profil ze starého jde zálohovat na flesh? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 system->backup pokud jsi měl stažene psn hry a chces je mit na te druhe PS3 musis hry deaktivovat PS3 potřebuje flash disk naformatovany na FAT32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.