goldberg Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 dobrý den dnes jsem si stáhl tuto hru Sleeping Dogs (2012) / RGH a potřeboval bych poradit co mám udělat dál jestli vložit rovnou na hdd nebo ještě převádět.používám externí hdd děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 ISO rozbal přes Xbox Image Browser a dej na HDD. Potom napiš dojmy z hraní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goldberg Odesláno Srpen 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 ono to není v iso už je to nějak převedený ale kdyz to dám na hdd tak to nejde spustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 tak si mas stahnout iso a previst sam me to jde az na ten imgbrowser preferuju iso2god Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goldberg Odesláno Srpen 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 no akorat ze iso jsem nenasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 tak spatne hledas myslim ze zdroju je fakt mraky holt nemas tahat iso ripy tim netvrdim ze nemas problem v necem jinym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.