Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Asi přehřívání

connor kennwey

Otázka

Ahoj,mám problém,včera když jsem hrál,vypl se mi PC a když jsem ho znova zapl,objevilo se jen to menu u zapínaní PC jako vždy,ale dál to už nenabjehlo,resetoval jsem PC a pořád to samé,nechal jsem ho cca 6 hodin v klidu a potom to šlo ... nevím čím by to mohlo být,ale pár lidí mi řeklo,že by to mohlo být přehřátím ... Můj PC : Windows XP home edition - 32 bit,AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000+,3,2GB Ram,NVIDIA Geforce 9800GT... PC mám cca 4 roky , tu jsou screeny teplot :post-65313-14687161177138_thumb.jpgJedo je měřené při zapnutí PC kdy byl vklidu a druhé po 7 minutách hraní ... zajímá mně jestli jde PC zkopce nebo se dá nějak zachránit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

oddělej kryci desku, oddělej chladic procesoru, odstran starou pastu, dej novou napr AC2, vysaj vnitrek PC opatrne :D a vycisti chladic nebo jestli to mas ty 4 roky mozna bude stacit vycistit ten chladic nebo ti mozna odesel ventilator chladice

az do ted jsem si myslel ze desktopy zvladaj max tech 70-80 stupnu :D a ja silel kdyz mi doma i3 dosahovala 55 stupnu :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu