Chronicze Odesláno Srpen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2012 čau čau lidi, nenašlo by se to pár lidí s nějakou hrou - jakoukoliv, a zapařily bychom přes Kai? mě se nedaří připojit vůbec k nikomu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Srpen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2012 A podařilo se ti to rozchodit ? Já zaboha nemůžu sprárovat PC s Xkem, prostě na pc mám spuštěný ten xlink kai a v xboxu dam pripojit nebo jak to tam je a pokaždé jen napíše "Xlink Kai Engine not found" a tam to zabalím :( Četl jsem hodně návodů nějaké dělání síťových mostů atd. ale vůbec se v tom nevyznám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Srpen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2012 ja bych zamastil jenze kdyz se kouknu tak tam snad hrajou jen modern warfare a to me neba takovyho gearse nebo neco poradnyho klidne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Srpen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2012 Jukněte sem http://console-forum.net/tema/145211-xlink-kai-evolution-vii-online-parba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.