Chronicze Odesláno Srpen 10, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 10, 2012 čau čau lidi, nenašlo by se to pár lidí s nějakou hrou - jakoukoliv, a zapařily bychom přes Kai? mě se nedaří připojit vůbec k nikomu.. Citovat
codek Odesláno Srpen 25, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2012 A podařilo se ti to rozchodit ? Já zaboha nemůžu sprárovat PC s Xkem, prostě na pc mám spuštěný ten xlink kai a v xboxu dam pripojit nebo jak to tam je a pokaždé jen napíše "Xlink Kai Engine not found" a tam to zabalím :( Četl jsem hodně návodů nějaké dělání síťových mostů atd. ale vůbec se v tom nevyznám. Citovat
chipomil Odesláno Srpen 25, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2012 ja bych zamastil jenze kdyz se kouknu tak tam snad hrajou jen modern warfare a to me neba takovyho gearse nebo neco poradnyho klidne Citovat
Tonylee Odesláno Srpen 26, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 26, 2012 Jukněte sem http://console-forum.net/tema/145211-xlink-kai-evolution-vii-online-parba Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.