Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

USB drive


kozel97

Otázka

Zdravím.

Naformátoval jsem USB flashku v Xboxu a na PC se mi nechce zobrazit a teď dokonce ani v xboxu. Funguje, protože svítí dioda. Čím to může být? A jak se do ní dostanu? Chtěl bych updatovat hru a pak naformátovat zpátky.

Díky za případné rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Klikni pravým tlačítkem myši na tento počítač a dej spravovat. Klikni na úložiště, správa disků a podívej se, jestli se tam fleška zobrazí jako například Disk 1 popisem vyměnitelné médium. Pokud ano, klikni na ni pravým tlačítkem a dej naformátovat, pokud ne, je poškozená a nepoužitelná. Můžeš ještě zkusit použít program HP usb disk storage format tool, pokud to nepůjde ani v něm je fleška nadobro zničená.

Mě takhle nějak podobně xbox zničil 4GB flešku Kingston. Několikrát jsem ji formátoval v xboxu a pak v PC protože jsem ji potřeboval na něco jiného a potom zkolabovala a nešla naformátovat. Ten program od HP ji jednou opravil a jakmile to udělala podruhé, tak už ji opravit neuměl. Naštěstí byla ještě v záruce, tak jsem ji reklamoval, nejspíš byla vadná a xbox její zkázu jen urychlil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu