Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PC sestava

zlatokop.zas

Otázka

Ahojte,

Chtěl jsem se zeptat, co by potřebovalo vyměnít na moji sestavě. Sám se v tom moc nevyznám, ale za pár týdnu určitě navštívím servis, a tak jsem přemejšlel, že bych si tam mohl i něco vyměnit abych měl pak zas na chvilku klid. Jsem vcelku vášnivej hráč, takže podle toho bych to nějak sladil.

Aktuálně tam mám:

Procesor : AMD Phenom IIX6 Six-core 1075T(3,0Ghz, 125W)

Grafická karta : GigabyteGTX470, 1280mb DDR5

Chladič : ThermaltakeCLP-0564 Frio

Operační paměti : Kingston 3x2gb DDR3 1600MHzHyperX XMP CL9

HDD : WD Caviar Black 3,5Sata III, 64mb - 640gb

Zákl.deska : Gigabyte890GPA-UD3H – AMD 890GX, DDR3, s.AM3,ATX

Zdroj : OCZ StealthXStream II – 600w

Snad jsem nic nezapomněl. Předem děkuju za váš čas a případné komentáře.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
mmm :D . Mno já jsem přemejšlel o tom že dokoupím ještě RAMky a vyměním zdroj za silnější(protože mám v plánu přidat další hdd).

Ramky zatím/do budoucna stačí.Ale ten zdroj by nebyl zas tak špatnej nápad pokuď by byl další upgrade.Ale myslím si že zdroj by utáhl i další HDD

Odkaz ke komentáři

• 0

a proč tam chceš něco měnit ?? když všechno máš dobry...to ti 6 jadro nestačí na nový hry a řek bych že davat i5 nebo 7 nema zase takovou cenu když se musi menit i deska zase takovej vyk. rozdil v tom neni.....akorat ta grafika je trochu starší ale furt bych řek dobra....tak jestli chceš něco menit tak kup novou grafiku GTX 660 -680 a časem novej socket (procesor a desku)

Odkaz ke komentáři

• 0
a proč tam chceš něco měnit ?? když všechno máš dobry...to ti 6 jadro nestačí na nový hry a řek bych že davat i5 nebo 7 nema zase takovou cenu když se musi menit i deska zase takovej vyk. rozdil v tom neni.....akorat ta grafika je trochu starší ale furt bych řek dobra....tak jestli chceš něco menit tak kup novou grafiku GTX 660 -680 a časem novej socket (procesor a desku)

grafika stačí na všechny nové hry ve full.ale tenhle processor se může rovnat s poslední řadou i3

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu