Cassper Odesláno Srpen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2012 Nevíte o dalších střílečkách, které by měly split screen coop na podobném principu jako mód horda v Gears of War 2 a 3 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Srpen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2012 Zkus Army of two , nebo Portal 2,Left for dead,resident evil 5,splinter cell conviction ty maj klasickej coop ale zabaví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Srpen 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2012 To ne, jako Resident evil 5 je asi jeden z nejlepších splitscreen coop, spolu třeba s Borderlands (aspoň pro mě), ale mě se teď jedná právě o něco ala mód horda v GOW. Tj. ne procházet kampaň, ale jakoby vlny nepřátel, člověk víc a víc betonuje svoje pozice, sbírá silnější sbraně, chodí silnější nepřátele. ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Srpen 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2012 Jen mě teď ještě napadl ten Zombie mód v Call of Duty. Tak ten případně taky nepište. ... Ale prostě přesně něco takovýho hledám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Srpen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 Call of Duty 8 - Survival mode http://www.youtube.com/results?search_query=cod+8+survival+mode&oq=cod+8+s&gs_l=youtube.3.1.0l8.233.2077.0.5788.6.6.0.0.0.0.229.814.1j4j1.6.0...0.0...1ac.z7djQiUOnUo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.