kejsi Odesláno Srpen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2012 máte s touhle věcičkou zkušenosti? hledal jsem si nějaké alternativy, ale tohle mi přišlo jako nejlepší, co se na nahrávání z konzolí(pro mě ps3) dá sehnat, až teda na příšernou cenu cca 4k :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peterx684 Odesláno Srpen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2012 Hmm je to pěkně drahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 free2snc Odesláno Srpen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2012 Mohl by jsi mi pls poslat odkaz nebo jméno obchodu kde jsi toto zařízení viděl za 4k. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kejsi
máte s touhle věcičkou zkušenosti? hledal jsem si nějaké alternativy, ale tohle mi přišlo jako nejlepší, co se na nahrávání z konzolí(pro mě ps3) dá sehnat, až teda na příšernou cenu cca 4k :/
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.