Mušák Odesláno Srpen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2012 Ahoj, nevíte o nějakým eshopu, kde jsou levné věci ? Hlavně elektronika. Vím jenom o lightake a dealextreme. Je tam i poštovné zdarma. Pak je levně ne ebay, ale tam je u něčeho drahá pošta. Myslím, že by mohlo být i něco levnějšího. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Srpen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2012 zkus se mrknout tady, jsou tu extrémně levný věci :D http://www.zolmm.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velky_muftu Odesláno Srpen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2012 odkaz mi nefunguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Srpen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2012 odkaz mi nefunguje... aha shit tak mají asi nějaký výpadek...je to teda zahraniční bazar ale našel jsem tam například nintendo wii s 9 hrama za cca 1200 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Srpen 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2012 Díky, a jak je to s poštovným ? Jinak taky mi to nefunguje, pak se tam podívám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.