bambus700 Odesláno Srpen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2012 Ahoj , hraju btf3 a kdyz se chci ja napojit na kamarada , nebo naopak on na me tak mu to pise neco o internetu a me ze nemam kontatibilni btf3 ... Pritom mame naprosto stejneho :( Kde delame chybu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kociq Odesláno Srpen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2012 Dělalo mi to to samé, máte oba stáhly ten "Multiplayer Update 3" má 2,38gb 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bambus700 Odesláno Srpen 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2012 Invisiblle jsem ja ! ty blazne ! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kociq Odesláno Srpen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2012 Invisiblle jsem ja ! ty blazne ! :D Aha :wohow: Pro ostatní, vyřešili jsme to tim "Multiplayer Update 3" 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bambus700
Ahoj , hraju btf3 a kdyz se chci ja napojit na kamarada , nebo naopak on na me tak mu to pise neco o internetu a me ze nemam kontatibilni btf3 ... Pritom mame naprosto stejneho :( Kde delame chybu ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.