Dejv Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 Schánim návod na PSP (CZ/EN) PDF. Máte někdo? Koupil jsem PSP u kerýho je návod jen FR/DE.:cry: Ne že bych ho potřeboval. Ale kdyby ho někdo měl bylo by to good. THX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Filc@ Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 Mno, myslim že manual by měl bejt na ofic. stránkách PSP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dejv Odesláno Říjen 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 Mno, myslim že manual by měl bejt na ofic. stránkách PSP. Ta je jaká ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Filc@ Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 pamatuju si že na http://www.andrewsm.net/ bejval CZ manual ke stažení EDIT: zapomel sem že ta stránka už nefunguje.... sry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Misicka Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 Tady mas navod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 dikes uz to mam stazene i ja:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HULIcZZ Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 tj na fat ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dejv Odesláno Říjen 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 Tady mas navod Děkuji moc. :wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Misicka Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 tj na fat ne ? jo, slim jsem nemela v ruce, ale myslim si, ze zas tak velkej rozdil v tom nebude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Eledar Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 Dekuji taky jsem ho potreboval:cheesygrin:. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 malchys Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 jo, slim jsem nemela v ruce, ale myslim si, ze zas tak velkej rozdil v tom nebude... je to velkej rozdil...;) tady mate manualy na SLIM, jazyk si muzete vybrat, ale v cestine je pouze ps3:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mootoo Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 jo, slim jsem nemela v ruce, ale myslim si, ze zas tak velkej rozdil v tom nebude... Joj dievca ked raz budes mat slim & small v ruke tak to zistis :) :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 da se to pres nejakej hb cist v psp? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 malchys Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 da se to pres nejakej hb cist v psp? myslis ten manual?:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 jo ten manual;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dejv
Schánim návod na PSP (CZ/EN) PDF. Máte někdo? Koupil jsem PSP u kerýho je návod jen FR/DE.:cry:
Ne že bych ho potřeboval. Ale kdyby ho někdo měl bylo by to good. THX
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts