zabiják Odesláno Srpen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 zdravim slyšel jsem že hra lord of the rings battle for middle earth 2 má na windows 7 problémy se spuštěním ale že je nato něakej program .... nevíte jestli je to pravda ??? popřípadě jak se jmenuje ten program ?? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meteleskum Odesláno Srpen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 Spustil jsem to normalne a prili jsme to i po siti. Opatchovat na posledni a pak na spousteci soubor nahod Spoustet jako správce a kompatibilitu s win xp sp3. Byly tam i problemy s rozlisenim (prilis nizke). To se resil prs regedit, ale to urcite vygooglujes. Na hru po siti muzes pouzit hamachi, nebo jednodussi Gameranger. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Srpen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 Taky jsem normálně hrál na Win7 - SP i MP a žádnej problém sem nezaznamenal ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.