Dynos7 Odesláno Srpen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 Dobrý den, chci poradit.. Potřebuji stáhnout nějaká ,,Thema" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dynos7 Odesláno Srpen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 Potřebuji stáhnout nějaká ,,Théma" do mé konzole.... Ale jedině přes 14gb flešku... Můžete mi poradit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Srpen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2012 stahni si nejaky theme z netu, naformatuj flash na fat32, pak na flashce vytvoř složku PS3 a v ní složku THEME(musi to byt velkýma pismenama), do složky theme nakopiruj theme, flash strc do ps3 otevri si v nastavení PS3 theme a jak si vybíras jaky presne chces theme tak v pravo uplne nahore najedes na instal a das instalovat a pak si uz jen vyberes ktere theme chces nainstalovat. btw najit to na google trva tak 20 sec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dynos7 Odesláno Srpen 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2012 seth123- Děkuji ti za odpověď i za radu.. A mám ještě jeden problém.. když chci přes fleshku stáhnout hru do PS3? Jak to mám udělat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Srpen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2012 nijak stahovany hry bez upravy ps3 hrát nejdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dynos7 Odesláno Srpen 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2012 A poradí mi někdo jak mám flashnout ps3 aby tam ty hry šli nebo třeba i přepalky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Srpen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2012 před koupi ps3 ses měl zajimat jestli se daji hrat nelegalni hry :D přečti si toto nejlepe poslední stránky http://console-forum.net/tema/100345-ps3-jailbreaking-pouze-info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.