taxik Odesláno Srpen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 Ahoj, tenhle topic je pro domluvu kdy by jste si chtěli zahrát AdHoc titul přes PRO-C Online Clienta a ským. NÁVOD ZDE: http://console-forum.net/tema/146160-tutorial-pro-c-online-mod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Srpen 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2012 Já osobně tedy začnu, kdo by si semnou zahrál Doom Legacy nebo Kuroka? (HOMEBREW) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2012 Doom klidně,jen musím updatovat a modlit se,aby mi Doom nepadl když se načítá E: Dokud nepřidají GTA tak to je k ničemu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Srpen 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2012 Njn GTA bych si zahrál taky. Jinač kdy máš čas? Hoď sem datum a čas, skype máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2012 Skype a ICQ nesnáším kvůli starému PC,nemáš Steam ? A hrál bych vždy každý večer od 20 od posledního týdne Srpna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Srpen 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2012 Skype a ICQ nesnáším kvůli starému PC,nemáš Steam ? A hrál bych vždy každý večer od 20 od posledního týdne Srpna Jsou i webové ICQ a Skypové. např. www.imo.im ICQ již nepoužívám, jen Skype Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-zere Odesláno Srpen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2012 Zahraju cokoliv nejlíp Tekkena ! :D :psp: (nehraju Naruta a podobné pič*****) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Srpen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 Zahraju cokoliv nejlíp Tekkena ! :D :psp: (nehraju Naruta a podobné pič*****) Tak,tak naruto je kreslena japonska sračka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Srpen 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2012 Tekken mě taky nějak netankuje :D Rači ho nehraju, jinak bych rozbil analog a šipky+bych stim švihl o zem když se naštvu .d //kdo si teda chce zahrát nechť mi napíše na skypu taxik700 Díkes :P //funguje skvěle! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 Nezahraje někdo doom 2 nebo monster hunter že bysme psali na soupeře (Skype ne soupeře, posranej android :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 Doom 2 by jsme mohli dát já,Pitris a Taxik :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 Doom 2 by jsme mohli dát já,Pitris a Taxik :D Jj jasne tedka posledne me taxik dooma nahrál :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Srpen 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 Ano mohli ale FxR nepoužívá ani Skype ani ICQ :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 Až budu mít Notebook tak to nainstaluju :D,a většinou když hraju na PSP tak na PC nejsem :D,ale něco jsem na PSP sakra chtěl,jo,BioMenace,a hele,co to dnes v 22:00 vyzkoušet ? :D Edit: Nebo Tekken6,doufám že mi to bude fungovat :D,nick budu mít jako tu :D EDIT 2 : Šel by do Quake PSP nějak dát mód Zoidbergs Tale ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 Až budu mít Notebook tak to nainstaluju :D,a většinou když hraju na PSP tak na PC nejsem :D,ale něco jsem na PSP sakra chtěl,jo,BioMenace,a hele,co to dnes v 22:00 vyzkoušet ? :DEdit: Nebo Tekken6,doufám že mi to bude fungovat :D,nick budu mít jako tu :D EDIT 2 : Šel by do Quake PSP nějak dát mód Zoidbergs Tale ? Tyjo ta hra BioMenace vypadá graficky dost podobne commanderu keenovi není to od stejných tvůrců ? Tekken 6 bych taky zahrál ale musim nekde stahnout dobrou verzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 Ano :D,od Apogee :D Tekk můžu kdyžtak nahodit,doma mám UMD Ještě k BioMenace - Nejoblíbenější hra mého dětství (Vedle Transport Tycoon,"Fatality" a takové dobré logické hry - Mají jí na těch tsarých PC v herně v Technickém muzeu v Brně,kdyby někdo vědel název... :D),hrál jsem jí když mi bylo 6,pak jsem dostal nový PC a po nějaké době jí zase začal hledat. Hledal jsem jí 3 roky :D K Halo Kurok - Můžete mi jí sem hodit ? Něco jsem stáhl ale nevím jestli to půjde K DoomuII - Bude dnes někdo hrát v 22:00 ? :D Potřebuju to vyzkoušet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 Ano :D,od Apogee :DTekk můžu kdyžtak nahodit,doma mám UMD Ještě k BioMenace - Nejoblíbenější hra mého dětství (Vedle Transport Tycoon,"Fatality" a takové dobré logické hry - Mají jí na těch tsarých PC v herně v Technickém muzeu v Brně,kdyby někdo vědel název... :D),hrál jsem jí když mi bylo 6,pak jsem dostal nový PC a po nějaké době jí zase začal hledat. Hledal jsem jí 3 roky :D K Halo Kurok - Můžete mi jí sem hodit ? Něco jsem stáhl ale nevím jestli to půjde K DoomuII - Bude dnes někdo hrát v 22:00 ? :D Potřebuju to vyzkoušet Tak tak ja zase jako malej hrál commandera keena a spyra a worms na tyhle hry nedám dopustit Toho tekkena uz stahuju tak nemusíš Doom 2 v 22:00 budu tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Srpen 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 Tak tak ja zase jako malej hrál commandera keena a spyra a worms na tyhle hry nedám dopustit Toho tekkena uz stahuju tak nemusíš Doom 2 v 22:00 budu tam Budu hostovat server v 21:50. Chcete Deathmatch nebo coop? Jinač jsem objevil chypu. Pokuď jeden hráč odpojí crashne PSP toho který server založil, takže se snažte ať mi ho necrashnete :D //kurok se mi nepodařil sprovoznit, prometheus mě sice vidí ale můj první testovací subjekt se kě mě nepřipojí. Zkusím to s pitrisem někdy testnout //tekken hrát nebudu jsem v to strašná lama xD a je jen pro 2 //DOOM2 domluvený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 Já bych dal COOP,doufám že mi to půjde,protože se do nastavení routeru nedostanu. EDIT : TO už je 21:32? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 Ja bych dal taky coop proti monsteram Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 Problem. Pisu z psp a nejak mi nejde home button a nevidim tvuj "server"edit - asi mam stary atpro jeste z nightly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Srpen 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 Tak honem cekam na vas! UŽ je 22:07! Na skype pokud jsou problÉmy a web skype je www.imo.im Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 Takze na pc je tata,server to nenaslo,at jsem updatoval a ten spam kvuli tomu,ze mam vlevo nahore prasklou obrazovku a text nevidim. nechete vyzkouset tekk ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Srpen 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 takze na pc je tata,server to nenaslo,at jsem updatoval a ten spam kvuli tomu,ze mam vlevo nahore prasklou obrazovku a text nevidim. Nechete vyzkouset tekk ? fxr jsme na serveru cekame na tebe! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 ok jdu na doom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.