danuj94 Odesláno Srpen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 Která hra má podle vás NEJlepší GRAFIKU? Podle mě crysis 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Srpen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 Wolfenstein 3D, popř. PacMan. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Srpen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 Na konzolích se mi nejvíc líbí asi Crysis 2 a Red Dead Redemption (to je prostě krásná hra..), ještě se mi moc líbí Dead Space 2 graficky... na PC to bude těžší... tam je moc krásný taky Crysis 2, ArmA 2 je pěkná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Srpen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 Aj v Max Payne 3 nie je spatna. Na PC spatna grafika asi velmi neexistuje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke-Hardy Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 Minecraft :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam B. Odesláno Září 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2012 Ted mě naprosto nadchla grafika v Crysis 3 (ještě nevyšel) Taky je to důvod, proč kupují nové PC. Ale ze současných her Battlefield 3, nebo hledání min. :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Září 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2012 Sice to není nic extra ale líbí se mi sleeping dogs :) Odesláno z mého Arc pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Září 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2012 Batman: Arkham City je tiez dobre pozeratelna grafika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Září 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2012 Nejvíce se mi asi líbila u Skyrimu a Mafie 2.Také pěkné prostředí bylo v Bioshocku 1,2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.