distephano Odesláno Srpen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 Zdravim vsechny Mam problem, mam PS3 chvili a rad bych si na nem pustil nejaky film z USB flasky, ale vzdy jak ji tam strcim tak mi nacte ale napise mi to ze tam nic neni, zkousel jsem i obrazky a hudbu, nevite v cem je problem??? Diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RingMan Odesláno Srpen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2012 Musí to být ve formátu, kterej PS3 podporuje - http://manuals.playstation.net/document/en/ps3/current/video/filetypes.html Pokud se ti to tam stejně neukáže, tak neotevírej flashku X ale dej ∆ a Display all. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 distephano Odesláno Srpen 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2012 Diky moc. S tim ∆ a Display all me to nenapadlo, ted uz vse jede jak ma. Diky moc Ja mam filmy v Avicku a nechteli se mi ukazat prave, zajimave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
distephano
Zdravim vsechny
Mam problem, mam PS3 chvili a rad bych si na nem pustil nejaky film z USB flasky, ale vzdy jak ji tam strcim tak mi nacte ale napise mi to ze tam nic neni, zkousel jsem i obrazky a hudbu, nevite v cem je problem???
Diky za odpoved
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.