DavoshO Odesláno Srpen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2012 Zdravím, neměl by někdo zájem o společnou koupi hry Uncharted 2 (cena 490, takže 245,- každý), popřípadě Journey (175,- každý) z PSN? A pokud by někdo měl PS+ tak o LA Noire (každý 206,-)? -------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------- Uncharted 2 i LA Noire prodáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Srpen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2012 LA Noire bych bral :) ale až 23. až bude výplata,počkáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavoshO Odesláno Srpen 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2012 Jo, klidně počkám :-) Kdyžtak teda PM... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casper599 Odesláno Srpen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2012 Zdarec vzal bych uncharted 2 Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RingMan Odesláno Srpen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2012 Spěcháš na Journey? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavoshO Odesláno Srpen 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2012 2 casper599: napiš kdyžtak PM, domluvíme se... 2 RingMan: nespěchám, teď toho mám stejně dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Srpen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2012 čau koupil jsem PS3 před 3 dny,.,.jak to funguje to nakupovaní her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Srpen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2012 Journey bych bral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Srpen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2012 no ale kdybych ztebou koupil napul la noir za tu zlevnenou cenu kdyz mam ps+ tak ale mas veskery pristup na plus ucet a to za 200,tomu rikam koupe:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavoshO Odesláno Srpen 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2012 2 kovator: nad tím jsem taky přemýšlel. PS+ mám, ale nechtěl jsem k němu právě dávat přístup. Nic jinýho ale nakonec nezbude, protože jsem už Noire koupil a teď ho budu muset někomu teda střelit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2012 2 kovator: nad tím jsem taky přemýšlel. PS+ mám, ale nechtěl jsem k němu právě dávat přístup. Nic jinýho ale nakonec nezbude, protože jsem už Noire koupil a teď ho budu muset někomu teda střelit :-) Myslim,ze v tomto v pripade ozelis 200-300,- nez aby jsi si prodaval slot na psn+. Ber to tak,ze ten kdo to koupi bude moc cerpat vyhody psn+ zdarma a jakoukoliv hru co si tam koupis,a jestli mas v planu prodluzovat zivotnost psn+,tak ten dotycny bude mit za 200 furt aktivni pristup. Takze bych se na to vykaslal, preprodavat slot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2012 Ty nabídni někomu to psn+ v daném topicu. Za 800,- to nevezme jen vůl a po roce pokud nebude chtít dal prodlužovat mu to deaktivujes a na rok střelil zase někomu jinému za aktuální třeba sníženou cenu.... jak jednoduché. Hlavně ty hry co teď sypou na psn+ zdarma jsou více než lákavé.... Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Srpen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2012 Ty nabídni někomu to psn+ v daném topicu. Za 800,- to nevezme jen vůl a po roce pokud nebude chtít dal prodlužovat mu to deaktivujes a na rok střelil zase někomu jinému za aktuální třeba sníženou cenu.... jak jednoduché. Hlavně ty hry co teď sypou na psn+ zdarma jsou více než lákavé....Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2 a jak ho prinuti aby si pak deaktivoval ucet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josef96 Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 funguje to ?? na 2 PS3.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.