miriq Odesláno Srpen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2012 Ahojte, prosim Vas mohom by mi tu niekto napisat nejak strucny popis ako spravit net na xboxe aby stiahol covery, updaty ? Ked som to skusal tak mi to neslo mal som tam pichnuty internetovy kabel cez pc , ape noc sa mi nestiahlo. Cital som tu ze treba dat nejaku vec na false aj to som spravil ale nic . Nemohli by ste mi napisat strucny navod ako to mam nastavit v Pc a Xboxe ? Mam W7 Velmi dakujem Miriq255 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2012 V PC nic nenastavuješ . Xbox propojíš rovnou s routerem kabelem a v xboxu se to nastavuje v konzole settings - network settings . Router by ti měl přidělit automaticky IP adresu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miriq Odesláno Srpen 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2012 No ale ja pripajam xbox do Pc ktory ide cez Wifi , :-) a nemam moznost napojit do routeru :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.