Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 386
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
super alespon nekdo odpovedel :D jen me stve ze v tom GH III bundlu je dratova kytara mel jsem za to ze tam je bezdratovka,jak je to s tou dratovkou ta je normalka do USB a nepotrebuje baterky a nebo to nezvlada napajet samotne USB a baterky jsou stejne zapotrebi ?

baterky nejsou zapotrebi, jen pichnes do usb podrzis xbox guide button a nabehne ti konzola...... kabel je asi 2.5-3metry dlouhy...

Odesláno

co všichni máte proti x-ploreru nebo jak se jmenuje? myslim tu bílou kytaru. Já ji mám a nemužu si na ni stěžovat. Má sice trošku tvrdší ty tlačítka, ale nic na co by se nedalo po 5 písničkách zvyknout :) sice nevypadá tak užasně jako ta černá les paul nebo ta u ghwt, ale duležitý je že na ni jde hrát perfektně :P

btw nevíte přibližný datum vydání GHWT na PC? :) prej někdy v létě ale zajímal by mě přesnej termín

Odesláno
co všichni máte proti x-ploreru nebo jak se jmenuje? myslim tu bílou kytaru. Já ji mám a nemužu si na ni stěžovat. Má sice trošku tvrdší ty tlačítka, ale nic na co by se nedalo po 5 písničkách zvyknout :) sice nevypadá tak užasně jako ta černá les paul nebo ta u ghwt, ale duležitý je že na ni jde hrát perfektně :P

btw nevíte přibližný datum vydání GHWT na PC? :) prej někdy v létě ale zajímal by mě přesnej termín

Hele promin ale nechci te zkamat ale co ja vim tak na PC asi nevyjde nikdy.....

Hele a má ta kytara x-plorer taky ty nějaky naklanecí efekty jako lep paul??

Odesláno
jistě..star power aktivuješ tim že nakloníš kytaru o 90°

jinak http://www.gamesport.cz/hn-4040.html tady jsem čet o tom že to už portujou...

ja teda nevim ale co jsem slysel tak portovat se nebude protoze na PC to pro ne nema proste vyznam a penize se jim z PC verze vubec nevrati,nebylo to nahodou psany na aprila :)

BTW prijde mi dost podezrely ze by to delali rovnou na macintoshe :D

proste divny

Odesláno

no tak zase podle mě předchozí díl na PC měl velkej úspěch... jen u nás na intru kam jsem to donesl to hraje dalších 5 lidí a některý si to budou i kupovat :D a podle mě i v Americe to musí mít úspěch...jen videa na youtube jsou toho plný

navíc je toho plnej net..koukej http://www.google.cz/search?hl=cs&q=Guitar+Hero+World+tour+pc&btnG=Vyhledat+Googlem&lr=&aq=f&oq= :P

Odesláno

Tak tady vám sepíšu něco o X-Ploreru:

Podpora : Zatím všechny díly Guitar Hero i Rockbandu (Plus na PC FoF)

Hratelnost : 4/5 Je skvělá, někdo má tvrdší tlačítka, mě například vrže zelené tlačítko :D

Drát : Dostatečne dlouhý mě nepřekáží

Naklánění : Ano (Aktivace Star Power atd.)

Podpora PC : Ano

Strum bar : Skvělé

Whammy Bar : Skvělé

Vzhled : 5/5 - Mě skvěle padne do rukou, i se mi líbí

Vysvětlení podpory PC :

Stíhněte si hru FoFiX -> http://code.google.com/p/fofix/

Zaregistrujte se na fóru o Frets on Fire -> http://www.fretsonfire.net/forums/ (není reklama ne?)

Stahujte songy, módy a vše další pro FoFiX a hrajte naplno s kytarou X-Plorer

Pokud vám PC nerozpozná kytaru stáhněte si z Mrkvosoftu software... hledal jsem odkaz, ale nenašel jsem ho, tak jsem to pro vás nahrál na edisk.cz

http://www.edisk.cz/stahni/58993/Xbox360_32Eng.exe_17.93MB.html

Sám hraju FoFiX na PC s kytarou X-plorer a je to bomba, + Máte víc songů než na Xko... Maximálně jedinej bug - někdy se mi to trošku trhne, ale to se dá přežít

Verdikt:9/10 - Výborné + Poměr Cena Výkon 10/10

Odesláno

no mě zas vrže modrý tlačítko :D občas se v půli mírně zasekne, ale stává se to minimálně :D přesne tak, ta kytara je vynikající a nevim proč o ní takhle někteří mluví když se liší jen vzhledem...a k FoFix..puvodni verze se mi líbila možná víc..je to dobrý ale nepřišel jsem na to jak si zapnout nějakej song xDD a hlavně sice tam je víc songů, ale na gh jsou vymakaný, že hraješ fakt kdy máš a hlavně na kytaru...takhle jsem hrál třeba intro Linkin Park- In The End a ono se hraje na piáno, nebo kde hrály housle jsem hrál na kytaru...divný prostě

Odesláno
no mě zas vrže modrý tlačítko :D občas se v půli mírně zasekne, ale stává se to minimálně :D přesne tak, ta kytara je vynikající a nevim proč o ní takhle někteří mluví když se liší jen vzhledem...a k FoFix..puvodni verze se mi líbila možná víc..je to dobrý ale nepřišel jsem na to jak si zapnout nějakej song xDD a hlavně sice tam je víc songů, ale na gh jsou vymakaný, že hraješ fakt kdy máš a hlavně na kytaru...takhle jsem hrál třeba intro Linkin Park- In The End a ono se hraje na piáno, nebo kde hrály housle jsem hrál na kytaru...divný prostě

songy v FoFiX - musíš si vytvořit složku songs ve složce FoFiX a tam je nastrkat...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu