oboda7 Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 Ted 9:30 Dobry den.::: U Vasi objednavky cislo 2808314 doslo ke zmene stavu. Aktualni stav objednavky je: Vyrizena Takze počítám že zítra dorazí hned ji prubnu :) sakra uz se docela bojim jestli naky zbydou:D musim napsat kolik jich maj skladem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 Ted 9:30 Dobry den.::: U Vasi objednavky cislo 2808314 doslo ke zmene stavu. Aktualni stav objednavky je: Vyrizena Takze počítám že zítra dorazí hned ji prubnu :) A mne volali, ze uz ji nemaj. Neee :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karton Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 A mne volali, ze uz ji nemaj. Neee :( Tak to jsme dva :-( Nakonec jsem se rozhodl, že si ji taky koupím ať nečekám a nic no :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 Třeba to byla čínská napodobenina a majitel licence to zatrhl.Nechce se mi ale věřit, že by Activision nestíhal ty kytary vyrábět, když je o ně hafo zájem. to si nemyslím, viděl jsem nějaký video na YT a tam říkali že od GH3 až do teď vydělali 13 milionu dolaru na GH :D btw fake to podle me taky neni, na xploreru je vse v poho, cislo, patent uplne vse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 Tak pře chvilkou přišla ta "kytara" z Vltavy - je to original Xplorer úplně nová a plnně funkční :) jediný co mě tak trošičku vadí že je o dost menší než Les Paul z GH3 ještě že nejsem žádnej obr :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 fakt jo ? a kolik te to stalo i s postovnym ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 Vcelku celkem to bylo 399,- za kytaru + 75,- za poštovný a balný .................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 a maj je jeste na ty vltave ? ze bych hned dneska objednaval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 Úplně ten produkt vymazali z nabídky mě to příde jak kdybych koupil poslední kus ........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 heh jeste ze sem zrusil obednavku a koupil si kytaru aerosmith jinak bych porad cekal a nemoh hrat jako vy =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 Mno já sem si kupoval jako druhou na Bassovku :) bubny mě kámoš dovez z německa za docela ranec, ale tak když sejdem tak to je velkej masakr :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 Mno já sem si kupoval jako druhou na Bassovku :) bubny mě kámoš dovez z německa za docela ranec, ale tak když sejdem tak to je velkej masakr :-D jeste si kup mikrak a pozvi nejakou holku at zpiva to je teprv neco :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 No hlele nikoho nemůžu sehnat vono ja bych snad ani nikoho poslouchat nechtěl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecekd Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 No hlele nikoho nemůžu sehnat vono ja bych snad ani nikoho poslouchat nechtěl :D Náhodou je to bomba. Pokud máš Xko připojený přes dobrou aparaturu a máš i dobrej mikrák, tak je to super. My se scházíme tak 1x - 2x do měsíce (1x kytara, 1x bubny, 1x zpěv) a vždycky je to úplně super. Kámoš co s náma zpívá je ze zábavovky, takže se to dá i poslouchat! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 jak se presne hledaji pisnicky tam je to podle uživatelu a ne podle nazvu pisnicek kdyby ste meli naky metalcorovi songy tak mi napiste jakej uzivatel ma nejlepsi diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 jak se presne hledaji pisnicky tam je to podle uživatelu a ne podle nazvu pisnicek kdyby ste meli naky metalcorovi songy tak mi napiste jakej uzivatel ma nejlepsidiky moc uzivatel? jak to myslis? myslim ze si tam muzes prepnout radit dle nazvu pisnicek nebo artistu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejca Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 ahoj,prosim vsechny co s tim maji zkusenosti o radu.da se pouzit mikrofon napriklad z LIPS do GHWT? na GH sem ho samostatne nevidel prodavat.diky za rady:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 u WT prý můžeš využít normální headset ovladače....alespoň jsem to slyšel, hru nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 je to pravda, ja ho sice nemam, ale staci headset od live, pak i lips fungujou myslim, nebo koupit origo GH/RockB mikrak, napr. na amazonu je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haplo Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 jak uz bylo uvedeno, zpivat muzes pres headset ale pozor mikrofony z Lips na GH a RB nejdou, jdou pouze s RB2 a GH:Metalica zdroj: http://www.engadget.com/2008/11/18/lips-mic-incompatible-with-rock-band-guitar-hero-at-launch-a/ http://xbox.joystiq.com/2009/02/27/guitar-hero-world-tour-wont-receive-lips-mic-support/ http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3173573 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nokhu Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 je to pravda, ja ho sice nemam, ale staci headset od live, pak i lips fungujou myslim, nebo koupit origo GH/RockB mikrak, napr. na amazonu je Chci se zeptat jestli ten Lips funguje určitě přes headset? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubajzcz Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 Čágo, mám problémek přišel jsem domu po kalbě a řekl jsem si, že si zamrskám GH. Vpnu to prsknu tam náhodný songy a najednou poslouchám u písně Beat It mi nehraje jedna pasáž čumím jak blb mačkam čudlítka ale ticho a hraje jen bassa (nééééé vážně nehraju bassu ale kytaru) a nevím co s tím jestli je v prde** save nebo něco jinýho, jelikož dvd poškrábaný není (jediná oroginální hra :D tak jí beru snad v rukavičkách) tak jestli s tím někdo máte už zkušennosti. Vďaka 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 ikdyz by si hral basu tak slysis kytaru, ses si jisty ze se trefujes spravne a nezapominas mydlit do strum baru(struny) ? zkus dyztak hrat basu na beat it, potom dyztak jinej song atd. a taky zkus tutorialy tam bys mel poznat jestli ti de zvuk, jinak nevim,, mas hru na hdd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 seš si jistej že nemáš v nastavení vyplý zvuky u kytary? pokud vim tak tam si nastavíš hlasitosti jednotlivejch nástrojů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubajzcz Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Naprosto jist ze mydlim do kytary mam to na 100% a vim ze drnkam :D GH hraju uz nejakej patek a nemam stlumené nic protože vše ostatní hraje i song hraje jen jedna pasáž ta před sólem tak ta mi nehraje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.