Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 386
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Třeba to byla čínská napodobenina a majitel licence to zatrhl.

Nechce se mi ale věřit, že by Activision nestíhal ty kytary vyrábět, když je o ně hafo zájem.

to si nemyslím, viděl jsem nějaký video na YT a tam říkali že od GH3 až do teď vydělali 13 milionu dolaru na GH :D

btw fake to podle me taky neni, na xploreru je vse v poho, cislo, patent uplne vse

Odesláno
No hlele nikoho nemůžu sehnat vono ja bych snad ani nikoho poslouchat nechtěl :D

Náhodou je to bomba. Pokud máš Xko připojený přes dobrou aparaturu a máš i dobrej mikrák, tak je to super.

My se scházíme tak 1x - 2x do měsíce (1x kytara, 1x bubny, 1x zpěv) a vždycky je to úplně super. Kámoš co s náma zpívá je ze zábavovky, takže se to dá i poslouchat! :D

• 2 weeks later...
Odesláno
  • 3 weeks later...
Odesláno

Čágo,

mám problémek přišel jsem domu po kalbě a řekl jsem si, že si zamrskám GH.

Vpnu to prsknu tam náhodný songy a najednou poslouchám u písně Beat It mi nehraje jedna pasáž čumím jak blb mačkam čudlítka ale ticho a hraje jen bassa (nééééé vážně nehraju bassu ale kytaru) a nevím co s tím jestli je v prde** save nebo něco jinýho, jelikož dvd poškrábaný není (jediná oroginální hra :D tak jí beru snad v rukavičkách) tak jestli s tím někdo máte už zkušennosti. Vďaka 8)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu