R4ms3S Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 CAU ALL jsem tu nový už jsem si tu přečetl snad všechny články pro PSP Slim a tak přemýšlím o koupi, ale problém je v tom, že si natroufnu na CFW pro slima newite nekdo o nejakym brnakovy? Co by mi to udelal za mensi pakatel? :cheesygrin: Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 napis uzivateli Cvak01 ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 heksa Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 Cvak je super, vrele doporucuju, mel to hotovy za 30sec na ulici, cumel sem na to jak pero - downgrade + upgrade na CF 3.71 - maximalni spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 a taky myslim že termix je z brna ale newim jestli dělá dg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
R4ms3S
CAU ALL jsem tu nový už jsem si tu přečetl snad všechny články pro PSP Slim a tak přemýšlím o koupi, ale problém je v tom, že si natroufnu na CFW pro slima newite nekdo o nejakym brnakovy? Co by mi to udelal za mensi pakatel? :cheesygrin:
Diky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts