steven Odesláno Srpen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2012 Zdravim, mam problem s pspckem 2004. Kdyz sem ho dneska po par mesicich vytahl (vita se nepta) tak se nechce nastartovat. Do recovery menu se ale dostanu, jen mam mozna neco spatne nastaveno. Muze mi nekdo poradit? Predem dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 steven Odesláno Srpen 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2012 prosim nevi nekdo jak zprovoznit psp z recovery menu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 steven Odesláno Srpen 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2012 refresh... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 steven Odesláno Srpen 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2012 Prosim lock, skousel jsem vsechno mozne a nakonec stacilo zapnout bez karty. Ted beha v poho tak snad to kdyztak nekomu pomuze.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
steven
Zdravim, mam problem s pspckem 2004. Kdyz sem ho dneska po par mesicich vytahl (vita se nepta) tak se nechce nastartovat. Do recovery menu se ale dostanu, jen mam mozna neco spatne nastaveno. Muze mi nekdo poradit? Predem dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.