apollyon58 Odesláno Srpen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2012 zdravím všechny potřeboval bych poradit co mám dělat koupil jsem si psp 3004 z druhé ruky bylo mi zděleno že původní majitel polil pravá tlačítka limonádou a že by bylo vhodné psp otevřít a vyčistit otevřel jsem proto psp a odpojil dysplay abych to moch provést poté co jsem psp opět složil zjistil jsem že horní polovina dysplaye nefunguje vypadá takto: dysplay sem poté skusil znovu odpojit a opět zapojit ovšem výsledek byl stejný :!: dysplej neni mechanicky poškozený :!: prosím o radu a předem děkoji za pomoc :) tet us mi nejde ani ta pulka po zapnuti jsou vidět pouze jakési čáry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krato Odesláno Září 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2012 Zkus pořádně domáčknout kontakty na flex kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Září 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2012 Zkus dysplay napojit na dygitalky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Září 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2012 Flex kabel od displaye do základovky máš cvaklej pevně a celej? Není flex kabel někde jakkoliv poškozen (natrhnut, uštípnut...)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.