CHazy Odesláno Srpen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2012 Jsem novým rgh uživatelem, chtěl bych se zeptat na takovou blbustku, koupil jsem si externí hdd a zajímalo by mě zda ho mám v nějakém programu nebo zda jde přímo v xboxu naformátovat? Slyšel jsem nevim zda to je kravina, že je formát a formát, proto jestli tomu tak je, jak ho mám nejlépe formatovat pro kompatibilitu s xboxem, děkuji Omlouvám se až teď si všímám, že jsem to měl napsat do sekce otázek a ne návodu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2012 Externí HDD jsou ve formátu NTFS a xbox je nepřečte . Musí se naformátovat na FAT 32 programem EASEUS Partition Master 9.1.0 Home Edition na FAT 32 ( winy to správně neumí ) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Srpen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2012 Toro- a narvu tam pak soubory větší než 4gb když je to FAT32? Dneska jdu dát xmodovi xbox na RGH a zitra jdu pro disk tak abych věěděl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Srpen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2012 Ne na FAT32 jdou nahrát jen do 2 GB. Ale nepotřebuješ. Když budeš mít RGH musíš .ISO nebo .DVD image stejně rozbalit. Jen doplním, že jsem teď zrovna formátil externí HDD normálně Win7 a jede mi to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Srpen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2012 Pravda ¨.,. já ráno rozbaloval snad NCAA 13 Football abych to měl ready a pravda, nebyl tam žádnej soubor větší 2gb.. aspoň doufám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Srpen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2012 Ne na FAT32 jdou nahrát jen do 2 GB. Ale nepotřebuješ. Když budeš mít RGH musíš .ISO nebo .DVD image stejně rozbalit.Jen doplním, že jsem teď zrovna formátil externí HDD normálně Win7 a jede mi to. Nestraš ho :D FAT32 bere soubory do 4GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.