CHazy Odesláno Srpen 19, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 19, 2012 Jsem novým rgh uživatelem, chtěl bych se zeptat na takovou blbustku, koupil jsem si externí hdd a zajímalo by mě zda ho mám v nějakém programu nebo zda jde přímo v xboxu naformátovat? Slyšel jsem nevim zda to je kravina, že je formát a formát, proto jestli tomu tak je, jak ho mám nejlépe formatovat pro kompatibilitu s xboxem, děkuji Omlouvám se až teď si všímám, že jsem to měl napsat do sekce otázek a ne návodu :-) Citovat
toro Odesláno Srpen 19, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 19, 2012 Externí HDD jsou ve formátu NTFS a xbox je nepřečte . Musí se naformátovat na FAT 32 programem EASEUS Partition Master 9.1.0 Home Edition na FAT 32 ( winy to správně neumí ) . Citovat
xvostokx Odesláno Srpen 22, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 22, 2012 Toro- a narvu tam pak soubory větší než 4gb když je to FAT32? Dneska jdu dát xmodovi xbox na RGH a zitra jdu pro disk tak abych věěděl.. Citovat
dvbman Odesláno Srpen 22, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 22, 2012 Ne na FAT32 jdou nahrát jen do 2 GB. Ale nepotřebuješ. Když budeš mít RGH musíš .ISO nebo .DVD image stejně rozbalit. Jen doplním, že jsem teď zrovna formátil externí HDD normálně Win7 a jede mi to. Citovat
xvostokx Odesláno Srpen 22, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 22, 2012 Pravda ¨.,. já ráno rozbaloval snad NCAA 13 Football abych to měl ready a pravda, nebyl tam žádnej soubor větší 2gb.. aspoň doufám :D Citovat
sovik Odesláno Srpen 22, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 22, 2012 Ne na FAT32 jdou nahrát jen do 2 GB. Ale nepotřebuješ. Když budeš mít RGH musíš .ISO nebo .DVD image stejně rozbalit.Jen doplním, že jsem teď zrovna formátil externí HDD normálně Win7 a jede mi to. Nestraš ho :D FAT32 bere soubory do 4GB Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.