Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 22, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2006 primatore ty ses spamer jak svina :DDDDDDDDDDD Citovat
.MaTy Odesláno Listopad 22, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2006 no kulturista ne ale po fizicke strance mam prece jenom naskok namerim 180cm a nemam 65kg a nozicky a rucicky jako spejlicky Citovat
Guest Anonymous Odesláno Listopad 22, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2006 no kulturista ne ale po fizicke strance mam prece jenom naskok namerim 180cm a nemam 65kg a nozicky a rucicky jako spejlicky Ale tady vubec nejde o to kdo jak vypada, ja mam zase 190 a co? Jesli te to bavi kerovat tak prosim, ale ja koncim, me to neba :wink: Citovat
.MaTy Odesláno Listopad 22, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2006 ja sem psal ze nemerim 180 a ze nevazim 65 kg jako ze mam lepsi konstituci chapes ty takovy stozar co ma jen par gramu.... ja uz take koncim. kerovat? ja nevim kdo hned chtel aby dostal na zadek... Citovat
Guest Anonymous Odesláno Listopad 22, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2006 ja sem psal ze nemerim 180 a ze nevazim 65 kg jako ze mam lepsi konstituci chapes ty takovy stozar co ma jen par gramu.... ja uz take koncim Peace bejby :roll: Citovat
.MaTy Odesláno Listopad 22, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2006 ...si chtel koncit ne? ja uz toho fakt necham nechci mit ten hnusny avatar co mas ty s namisem spammer Citovat
Guest Anonymous Odesláno Listopad 22, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2006 ...si chtel koncit ne? ja uz toho fakt necham nechci mit ten hnusny avatar co mas ty s namisem spammer No dyt ja sem skoncil, ty si zase zacal.... Citovat
SEMRY Odesláno Listopad 22, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2006 2.Maty Sežen si vlastní cortinu, živ jí starej se o ní, opravuj jí, plat poviný ručení a pak nám tady něco vyprávěj. Vůbec netušíš co je to mít auto. Citovat
pinkpiggy Odesláno Listopad 22, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2006 .MaTy nechci nic rikat ale jedinej kdo tady pusobi namyslenym dojmem si ty.. nepripada to ani omalem jen primatorovi takovi to zazobanstvi ale i me..vytahujes se tady s tim jak ja nevim co..kecas tu picoviny ze je to sracka auto pritom podle me tomu primator rozumi opravdu vic jak ty..bohuzel kazdej nema na to aby mu taticek poridil auto za 200tisic..ty na to bohuzel (pro tebe bohudik) taticka mas..my treba ne..neznamena ze budes mit tamhle pekny auto drahy ze budes neco vic..promin ale muzes bejt x krat vetsi sra*ka nez kluk s blbou skodovkou ;) jestli te to zajima tak ja treba budu mit hovno..a vis proc?? pac nemam cas chodit na brigadu prachy nemam a moji rodice taky ne..zacnes tedka do me kecat ze jsem debil atd ze nebudu mit zadny auto atd?? uz se tu uklidni a nemachruj tu.. nemysli to spatne ale opravdu se nad sebou zamysli..posli sem teda svoji fotku at vidime jak moc se te mame bat a.. ;) Citovat
bobo Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2006 no a jeste jedno bych dodal : nejde o historickou hodnotu ale o uplne jinou hodnotu ... kdyz si deda koupi trabanta a miluje ho tak to je pro nej to nejcennejsi auto jake muze byt. Citovat
Malcolm. Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2006 moje pirblizovadlo jsou heelys :) sice tim nedojedu do Praglu ale jinak je to super vec 8) doporucuji :P Citovat
au! Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2006 Jo ,přesně tak Heelysky jsou nejlepšíí,ale do prahy nedojedu :( NEva...nej botky :D Citovat
Malcolm. Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2006 a jake mas? :) ja mam tedka Slide ale pozdeji pudu do Atomic hnedych :P sem ani necekal ze to tady jeste nekdo ma :twisted: Citovat
.MaTy Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2006 no boty to nejsou spatny ale sou strasne nepohodlný.... jako kdyz bych mel podpadky... Citovat
Malcolm. Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2006 mozna zezacatku ale potom ti to ani neprijde stejne vic jezdis nez jdes :D a strasne nepohodlnymi bych to nenazval akorat je to proste jinaci :wink: Citovat
.MaTy Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2006 no nejhorsi je chodit s kolecky to se skoro neda... je tak jako damsky lodicky Citovat
pinkpiggy Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2006 no nejhorsi je chodit s kolecky to se skoro neda... je tak jako damsky lodicky jezdim na heelyskach rok..a opravdu se mi to jak podpadky nezda..zalezi na tom jestli mas megakolca nebo klasiky.. jinak MALCOLME. porid nejaky s grindem..bez jsou na hovno..;) vsak si videl to moje videiko ne?? GRIND IS SUPER!!!!!!!! Citovat
.MaTy Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2006 jake videjko pochlub se... Citovat
Malcolm. Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2006 jo grind je super ale ve Zline neni tak moc spotu abych vyhodil o litr vic :D jako nemuselo by to byt spatne ale newim a navic se mi zadne boty co by kamosi nemeli s grindem nelibi :? mozna pristi kolekce :D Citovat
pinkpiggy Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2006 tak na klasickych no grind botkach to neni moc sranda co tam muzes delat??one foot,x,a takovy ty trapny tricky.::) otocky atd..:) jinak tady je videiko..upozornuji ze je delane narychlo!!vsechno to bylo splacany za 2 hodinky..+nahravani tak 30minut.. takze opravdu to enni promakany navic jsem to delal v programku ve kterym sjem rpedtim jeste nikdy nedelal takze neni to nic skvelyho..ale tak aspon neco..: (jinak tedka delame s lidma z Prahy dalsi videiko..tak doufam ze brzo neco ejste natocime a pak by to mohlo byt ale je to nataceny jen fotakem nemme kameru:( ) http://youtube.com/watch?v=PVu_022NS08 Citovat
Malcolm. Odesláno Listopad 24, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2006 tam nekdo napsal ze to video videl driv :lol: to potesi :wink: a jinak prave ja bych klidne sel do grindovych bot kdyby se mi nejake libily :? zatim se mi libi akorat ty stare Rave (a ty uz ma kamos) nebo ty nove Torch (ty uz ma taky kamos) :D takze nemam moc na vyber a opakovat se mi teda zrovna nechce :? Citovat
pinkpiggy Odesláno Listopad 24, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2006 omg opakovat to neni o opakovani :D ja mam ravky..ale radeji ybch nea..kdybys chtel tak bych ti je za nejakou slusnou cenu prodal klidne??jsou v dobrym stavu..a ja bych si pak poridil ty nea..a nepochopil jsem to s tim nekdo napsal ze to video videl driv..to potesi.. to jsem nepochopil..;) Citovat
Malcolm. Odesláno Listopad 24, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2006 tak me se to zda trochu blbe ze opakuju :oops: jako kamosi taky rikaji ze jim to nevadi ale ja newim asi spis pockam na nejake nove grindy :) nebo pudu do Atomic 8) Citovat
pinkpiggy Odesláno Listopad 24, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2006 na new grindy si pockas HODNE dlouho.. Citovat
Romik_cz Odesláno Listopad 25, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2006 Skoda Favorit r.v. 1994. Koupena po starem dedkovi. Top stav + predelavka na LPG. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.