Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Hra nejde nainstalovat na HDD ale hrát jde...

Otázka

Odesláno

Ahoj mám problém...

Mám tu Borderlands které můžu normálně hrát ale když to instaluju tak se to sekne na 35%(vždy)

To samý AS Relevetions vypálil jsem to na dvě dvd(lehce škráblé) jeden se sekne na 42% a druhý 39%

Vždy to napíše že disk je nečitelný...

asi den zpět mi to v průběhu hraní AS napsalo že disk je nečitelný a hodilo mě to do DB...

ale borderlands hraju v pohodě...

proč když Borderlans jde normálně hrát,proč nejde nainstalovat?

Je tohle problém DVD(lehké škrábanečky) nebo mechaniky?...Max payne,fifa,dead island,skyrim atd jdou ok...

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Nějaká část hry není čitelná , je poškrábané to DVDčko ?

Třeba furt hraješ tu část která je čitelná a zrovna ta která nejde nainstalovat je na těch 35% a zároveň ses eště do té části nedostal .

Nejsu expert přes IT ale toto mě napadá :D

Zkus zajít do nějakého obchodu kde maj čističku DVD kde ti to vybrousí a bude to jako nové .. Se mi zdá že to maj u kobzahry.cz ( třeba to máš poblíž )

• 0
Odesláno
je to vypálením na nekvalitní dvd a tím,že jsou poškrábané, to že hra jede je způsobeno tím, že zatím nemusela čist z poškozených částí

DVD je verbatim :roll:,vypálil jsem na ně už přes 100 her určitě...

A borderlands jsem před hodinou dohrál bez problémů...

Nejdou mi nainstalova jen tyto+batman(který jde taky bez problémů hrát...)

S tou částí že to je škráblé máš pravdu...vypálím to na nové až koupím.

• 0
Odesláno

Xbox mám starší revize před falconem myslím...ale nemyslím si že by odcházel laser...těžko by to dělalo jen u těhle her a ostatní šli ok.(+ mechanika je asi rok stará)

EDIT:

Tak jsem vyčistil laser(ještě než si napsal :))...assassin se asi na třetí pokus chytl a nainstaloval,a teď se načítá normálně....borderlands stále nejde nainstalovat ale tak to mám už pomalu dva roky a je tam docela dost malých škrábanců...assassin teď jde ok

zkusím borderlands vypálit zítra a uvidím

čili?...

spojení zaprášeného laseru a poškrábaných dvd?...

• 0
Odesláno
vypadá to tak, ještě můžes zkusit laser trošku poštelovat stačí na laseru pootočit levý trimr tak o milimetr doleva a podle mne už nebude problém

Až budu mít čas tak koupím DVD a zkusím vypálit nějakou novou hru a když půjde ok

tak je to dvd borderlands prostě poškozený.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu