SURESH Odesláno Srpen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2012 Zdravím,může mi někdo z majitelů říct jak je to s češtinou na tuto hru ? nelíbí se mluvený překlad to kazí celkový dojem ze hry,je hra v ANGL. s CZ titulky ? s možností přepnout titulky do ANGL. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Srpen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2012 hra ma jen cz titulky. Zadny cz dabing, tak nenajdes... resp pokud jo, tak moje chyba, cz dabing totiz nehledam nikde nikdy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SURESH Odesláno Srpen 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2012 Super,dík za odpověd :party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SURESH
Zdravím,může mi někdo z majitelů říct jak je to s češtinou na tuto hru ? nelíbí se mluvený překlad to kazí celkový dojem ze hry,je hra v ANGL. s CZ titulky ? s možností přepnout titulky do ANGL. ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.