VR-Fist Odesláno Srpen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2012 Jak se těšíte na novej Tekken? Máme ho tu už za měsíc a vypadá výborně. Minimálně poslední trailer, vypadá fantasticky: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Srpen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2012 ja osobe vubec protoze co sem videl ty videa tak tam cpou uz takovy kraviny protoze uz nevi co by tam daly ze je to smesny a to nemluvym o tech postavach no proste jednicka tag byl nej dil serie podle me a tenhle dil to bude jen velka komercni bublina takze je jasne ze to bude mit prodeje jako prase ale tot vse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VR-Fist Odesláno Srpen 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 Tenhle nazor jsem bud nepochopil nebo jsi chtel vyjadrit "nelibi se mi to" v nekolika vetach, ze kterejch musi mit kazdej hreby v ocich (a nemusi to bejt zrovna grammar-nazi). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Srpen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 pro mě, jako velkého fandu, je to každopádně must buy, mrzí mě krapet cena a trochu víc juggling, omezil bych ho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VR-Fist Odesláno Srpen 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2012 pro mě, jako velkého fandu, je to každopádně must buy, mrzí mě krapet cena a trochu víc juggling, omezil bych ho. Vadi ti asi, ze uz jsou ty juggly dlouhy vid? Jinak cena je, podle heureka.cz, nejakych 1200. To mi prijde jeste v norme za PS3 hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Září 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2012 Trochu ano, kvůli jedné chybě půlka pryč, to je docela dost, samozřejmě když to dělám já, jsem spokojen :D Pardooon, že píšu tak pozdě, neaktualizují se mi sledovaná témata. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VR-Fist Odesláno Září 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2012 Musis dat pozor, abys nechyboval. Treba v takovym Marvel vs. Capcom 2 nebo Marvel vs. Capcom 3 te chyba (nebo dokonce jenom spatnej odhad) muze stat celej zivot jedny postavy (nastesti mas tri, ale kazda ztrata je znatelna). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VR-Fist Odesláno Září 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2012 Od patku hraju a jsem celkem spokojenej. Ta komba mi prijdou pomerne vyvazena, ubiraji tak akorat. Grafika luxusni, stve me akorat par nucenych ukladani a nahravani a prodlev. Ale to lze asi prekonat. Clovek nesmi bejt moc rozmazlenej bojovkama od Capcomu :)) Tak doufam, ze tu potkam nejake nove hrace! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.