Luke-Hardy Odesláno Srpen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2012 čau dnes jsem si dělal pořádek v počítači a asi jsem omylem něco odstranil a nefunguje mi zvuk dokonce nemám na hlavním panelu tam dole u hodin takový ten repráček prosím poraďte mi. Mockrát děkuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2012 Ovladaci panel, zvuk? Vypnut PC aj z elektriny a potom nenabehne ikona? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Srpen 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2012 v ovládacích panelech je ikona zvuk ale když ji rozkliknu tak je všechno zašedlé jakože se to nedá rozkliknout jo a mám windovs XP a vypnul jsem to i z elektřiny ta ikonka není v hlavním panelu tam dole v pravo u hodin tak tam prostě sem odinstaloval nějakej ovladač ale nevím jakaj to si teda myslím já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Srpen 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2012 Už to mám stačilo znovu nainstalovat zvukové zařízeni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Luke-Hardy
čau dnes jsem si dělal pořádek v počítači a asi jsem omylem něco odstranil a nefunguje mi zvuk dokonce nemám na hlavním panelu tam dole u hodin takový ten repráček prosím poraďte mi. Mockrát děkuju :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.