Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 180
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Odehral jsem cca 5 zapasu a musim rict, ze je to zase vic hokej, jen si clovek musi zvyknout na to brusleni. Je to trosku jine s tim zrychlovani. Brankari chytnou lozenku a pak dalsi stridani udela hrubku jak Brygalov ve Flyers:)......uvide as odehrajem vic, alespon 50 matchu.... jeste jsem ani neprosel uplne vse nemam ted moc casu.

Odesláno

Ne neudela to nic to jsem psal ja s tim updatem. Na vyber je NHL,AHL,NARODNI TYMY,FINSKA,SVEDSKA,NEMECKA,CESKA,CHL a pak naka National League a Legendarni tymy. Jinak narodni tymy je klasicka vlajecka. Jinak co muzu rici tak mi se to libi moc. Napr u NHL 12 jsem nemel skoro sanci ujet s hracem a dat brejk na obtiznost superstar (hraju jen proti AI) ,kdezto tady je to mozne a nahrat puk rozjetemu hraci ktery presprintuje obrance je parada.Celkove je to hokejovejsi. Akorat ceho jsem si vsimnul je pri preruseni, zajimaveho presazovani hracu na stridace skacou tam jak kobylky a nekdy pri bodyceku pri opakovanem zaberu ten hokejista co spadnul udela kotrmelec tam a zpet. To bylo ale i v NHL 12. Jinak si zajdete na Xboxzone.sk tam se registruj a v sekci XGD 2 najdes na NHL 13 mrte linku.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu