Pavluňa Odesláno Září 10, 2012 Nahlásit Odesláno Září 10, 2012 Mam rozehranou sezonu za Slavii a po cca 15ti odhehranejch zapasech mi pri pokusu o hrani dalsiho naskoci hlaska "tento IE server neni dostupny" (nehrahu on-line) pak potvrdim OK a misto Slavie tam je nejaky uplne jiny tym bez nazvu (ve znaku takova zluta sipka) a tim vse konci....xbox se sekne a musim ho na tvrdo vypnout.. :!: zkousel jsem to asi 5x a porad je to stejny.... dela to nekomu taky? Nevite cim by to mohlo byt? Diky, P.S. nevim 12ku jsem moc nehral, ale 13tka me fakt bavi :bash: Citovat
djsilent Odesláno Září 11, 2012 Nahlásit Odesláno Září 11, 2012 mam dotaz, kdyz se chci pripojit na ea sports online (xbox live) chce to nejaky update po mne,jinak se nepripojim,neznici mne to flash? kdyz jsemn off nic to nechce, chci si i stahnout nove soupisky a diky update mam strach, ze flash zmizi?Ma to nekdo odzkousene co to udela?? dik moc Citovat
soloist Odesláno Září 11, 2012 Nahlásit Odesláno Září 11, 2012 Mam rozehranou sezonu za Slavii a po cca 15ti odhehranejch zapasech mi pri pokusu o hrani dalsiho naskoci hlaska "tento IE server neni dostupny" (nehrahu on-line) pak potvrdim OK a misto Slavie tam je nejaky uplne jiny tym bez nazvu (ve znaku takova zluta sipka) a tim vse konci....xbox se sekne a musim ho na tvrdo vypnout.. :!: zkousel jsem to asi 5x a porad je to stejny.... dela to nekomu taky? Nevite cim by to mohlo byt?Diky, P.S. nevim 12ku jsem moc nehral, ale 13tka me fakt bavi :bash: To je divny nic takovyho se mi nestalo hraju za dallas mam odehranych tak 10 utkani a zatim vse bezi jak ma tak uvidime ..mozna to mas jen spatne vypaleny ale tezko rict zatim Citovat
lubas Odesláno Září 11, 2012 Nahlásit Odesláno Září 11, 2012 No já mám rozjetou sesónu za Pardubice a zatím žádný problém jak popisuje Pavluna nemám,je pravdou že mám na Xku RGH. Citovat
Cratos1 Odesláno Září 11, 2012 Nahlásit Odesláno Září 11, 2012 http://www.operationsports.com/forums/ea-sports-nhl-sliders/509306-altitos-nhl-12-sliders.html nejlepší nastavení.. Citovat
martysvadla Odesláno Září 11, 2012 Nahlásit Odesláno Září 11, 2012 Mam rozehranou sezonu za Slavii a po cca 15ti odhehranejch zapasech mi pri pokusu o hrani dalsiho naskoci hlaska "tento IE server neni dostupny" (nehrahu on-line) pak potvrdim OK a misto Slavie tam je nejaky uplne jiny tym bez nazvu (ve znaku takova zluta sipka) a tim vse konci....xbox se sekne a musim ho na tvrdo vypnout.. :!: zkousel jsem to asi 5x a porad je to stejny.... dela to nekomu taky? Nevite cim by to mohlo byt?Diky, P.S. nevim 12ku jsem moc nehral, ale 13tka me fakt bavi :bash: Zkus ten jeden zápas simulovat a uvidíš... Třeba je to jen nějakej slávistickej bug ;-) Mně to kdysi u NHL 11 problém vyřešilo. Popřípadě stáhni title update. Koukal jsem, že už vyšel. Citovat
kozel97 Odesláno Září 11, 2012 Nahlásit Odesláno Září 11, 2012 Mam rozehranou sezonu za Slavii a po cca 15ti odhehranejch zapasech mi pri pokusu o hrani dalsiho naskoci hlaska "tento IE server neni dostupny" (nehrahu on-line) pak potvrdim OK a misto Slavie tam je nejaky uplne jiny tym bez nazvu (ve znaku takova zluta sipka) a tim vse konci....xbox se sekne a musim ho na tvrdo vypnout.. :!: zkousel jsem to asi 5x a porad je to stejny.... dela to nekomu taky? Nevite cim by to mohlo byt?Diky, P.S. nevim 12ku jsem moc nehral, ale 13tka me fakt bavi :bash: NHLko ví, že hraješ za špatný tým. Hehe. Citovat
lemiju Odesláno Září 11, 2012 Nahlásit Odesláno Září 11, 2012 kdyz stahnu ted tak uz muzu parit? mam pouze flashlej xbox. ale stale nevim jestli kupovat nebo jen stahnout. chtel bych parit i pres net a stahovat nove soupisky nebo tak. Poradte mam kupovat nebo koupit klic? fungoval by to potom? ... sry za blby otazky, jsem v tom novej :D Citovat
Reezy1 Odesláno Září 11, 2012 Nahlásit Odesláno Září 11, 2012 Zdravím. Prosím poradtě chci koupit originálku NHL 13...půjde to na DB 12625 s CFW 1.5? Děkuji Citovat
soloist Odesláno Září 11, 2012 Nahlásit Odesláno Září 11, 2012 To Reezy: Originalka ti pujde samozrejme :) Citovat
Pavluňa Odesláno Září 11, 2012 Nahlásit Odesláno Září 11, 2012 martysvadla: asi to byl fakt slavistickej bug :D simulace dvou zapasu a vse zase OK, tak ted to snad uz pofrci bez problemu... ;) kozel97: jak to myslis? Nechapu :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: lemiju: jestli mas flash, tak nevim proc premyslis o koupi originalky....:idea: i flashem muzes na live.... ;) jen je potreba si o tom trosku tady na foru precist. Citovat
lemiju Odesláno Září 12, 2012 Nahlásit Odesláno Září 12, 2012 lemiju: jestli mas flash, tak nevim proc premyslis o koupi originalky....:idea: i flashem muzes na live.... ;) jen je potreba si o tom trosku tady na foru precist. jj ja vim ze muzu. jenom to neznam s hrama od ea. Ty vecinou kupuju originalky. Vim ze jiny hry normalne smazit jdou. Takze kdyz si dokupim pak klic, tak budu moct smazit i NHL pres Live. A muzu to smazit uz dneska? Pred datem vydani? Tady jsem cetl, ze by se nemelo, ale zas kamosi smazej hry hned jak je sosnou. Citovat
lemiju Odesláno Září 12, 2012 Nahlásit Odesláno Září 12, 2012 lemiju tak co už máš NHL 13 nooo uz mi prislo, ze si ho muzu vyzvednout, ale zas i stahuju, tak nevim jak se rozhodnout :D zas ten balicek hracu do prosince. Vaham :D kazdopadne dnes vecer budu mit. Bud tak nebo tak, ale kdyz jen sosnu, tak musim dokoupit klic a prvne tady koupit nejaky bodiky :D Citovat
kozel97 Odesláno Září 12, 2012 Nahlásit Odesláno Září 12, 2012 kozel97: jak to myslis? Nechapu :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: slavia sucks! Citovat
DARK SPIRIT Odesláno Září 13, 2012 Nahlásit Odesláno Září 13, 2012 Menší dotázek, nevíte náhodou k čemu je ta tv obrazovka v menu? Je to pro online účely, pro přehrávání svých uložených videí nebo čistě jen tak? Citovat
Spoony2702 Odesláno Září 14, 2012 Nahlásit Odesláno Září 14, 2012 Zdravím,nevíte jestli se je možné nastavit sezónu na krátkou?hledal jsem to a nikdo to nenašel,nechce se mi hrát dlouhá sezona,dík Citovat
lemiju Odesláno Září 15, 2012 Nahlásit Odesláno Září 15, 2012 Tak uz pařim s klíčem ;) takže LemijuCz a dáme zápas ;) Citovat
Lukas1207 Odesláno Září 15, 2012 Nahlásit Odesláno Září 15, 2012 caute chcel by som sa opytat po dlhom case som zapol svoj Live ucet uz tam samozrejme nemam gold...ked dam ten update co to po mne chce tak to zacne stahovat a potom napise ze Update failed...Cant process the update. If the problem persist go to www.xbox.com/support....neviete my niekto poradit kde je chyba alebo co s tym? dakujem Citovat
Pennywise Odesláno Září 16, 2012 Nahlásit Odesláno Září 16, 2012 Nevíte proč ještě není na livku online pass ke stažení? Citovat
lemiju Odesláno Září 16, 2012 Nahlásit Odesláno Září 16, 2012 Nevíte proč ještě není na livku online pass ke stažení? na livku jeste asi neni, to jsem nekoukal, ale normalne pust hru a tam dostanes nabidku at vlozis klic, tak das dalsi moznost. Tam pak mas nabidku, abys sis zakoupil klic. Stal me 800 kreditu Citovat
Rendy93 Odesláno Září 16, 2012 Nahlásit Odesláno Září 16, 2012 na livku jeste asi neni, to jsem nekoukal, ale normalne pust hru a tam dostanes nabidku at vlozis klic, tak das dalsi moznost. Tam pak mas nabidku, abys sis zakoupil klic. Stal me 800 kreditu Proč tu řešíte online passy ? To už někdo stihl tu hru dohrát a prodat s použitým klíčem ? Citovat
radek1993 Odesláno Září 16, 2012 Nahlásit Odesláno Září 16, 2012 protoze take shanim online pass a zatim nikdo ze by ho prodal se neozval Citovat
Lee77 Odesláno Září 17, 2012 Nahlásit Odesláno Září 17, 2012 Byl tu nějaký dotaz ohledně patchování...já osobně jsem to normálně stáhnul, projel přes ABGX360 a vypálil na Verbatimko rychlostí 2,4x...a jede to v pohodě. Nic víc, nic míň. :) Ahoj takze pokud mam LT 2,0 tak neprojizdet pres Xbox backup creator jen pres abgx a normal vypalit a bude to v pohode ? Citovat
milankosyna Odesláno Září 17, 2012 Nahlásit Odesláno Září 17, 2012 Pravě ze naopak to nesmis projizdet pres abgx staci stahnout a vypalit ja to palil pres clone cd 4x a v pohode mi to jde na Lt 2.0 Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.