Tigers Odesláno Srpen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2012 Zravim , měl bych otázku. Vlastnim kartu do PSP 8GB ( Přímo pro PSP ) a chtěl bych nějakou větší. Co jsem tak koukal , tak na PSP už víc jak 8GB není , ale našel jsem kartu 16GB a 32GB : http://www.alza.cz/sandisk-memory-stick-pro-duo-32gb-d167616.htm#popis Obávám se , že tyto karty už nebudou pasovat do PSP. Budu vděčněj za odpověď , předem díky . ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tigers Odesláno Srpen 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2012 Pravděpodobně si koupím znova 8GB pro PSP a budu to měnit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Srpen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2012 existuje pamětový adapter na dvě microSD karty,jmenuje se photofast cr5400(nebo tak nějak,psp už nějakou dobu nemam,mam vitu :P).Tam jde dát 2x16gb nebo jakoukoli libovolnou menší kombinaci,třeba i 8gb a 16... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tigers Odesláno Srpen 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2012 Koukám na to a vypadá to pěkně , akorát bych musel koupit 2 nový microSD karty + photofast cr 5400 což se mi cenově nevyplatí. Koupim si teda ještě jednu 8GB do PSP a budu to měnit , tu druhou si budu schovávat tam , kde se dávají CD do PSP .Mám tam vyzkoušený místo , kde se to ani nehne a je to krytý před poškozenim. Díky za radu a cenim si toho ;-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.