Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

CoD MW3 only 720p ?

oriisek

Otázka

Zdravim,mam menší problém,playstation mi jede na televizy full hd 1080p,ale jakmile tam strčim cod mw3 tak se mi kvalita snižuje na 720p né li mín,vypadá to jak při rozlišení 800x600, připojení mam HDMI a zkoušel jsem i v display options odskrtnout 720p a 1080i a nechal jsem jen 1080p ale furt to nejde :( uz nevim co s tim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

XMB běží vždycky na 1080p . Není zas tolik her co by běželi na nejvyším rozlišení většina her běží právě v 720p a některý v 1080i např. jako DS2. U MW nevim podivej se ze zadu na obal určitě tam je napsáno jestli hra podporuje nejvyšší rozlišení.

Odkaz ke komentáři

• 0

Paradoxne cim vetsi a kvalitnejsi televize, tak tim vic uvidite nedostatku. Je to upscalingem.

Kdyz roztahnu maly obrazek na velkou obrazovku, tak taky vypada hnusne. Kdyz ho rozsekam na male kousicky a reknu si, ze ma rozliseni vetsi, tak lip vypadat nebude.

Ja kdyz jsem prechazel na HD televizi, tak me prekvapilo, ze nektere hry vypadaji hur (CoD) a jine lip (Killzone 3, Uncharted 2), nez jsem byl na stare telce zvykly.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu