TheDaveee Odesláno Srpen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2012 Ahoj,chtěl jsem se zeptat,jakto že když si stáhnu demo,dám si ho na flašku a dam na HDD,tak jakto že v My Games nemám ten obal hry ale mám tam jenom malou ikonku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mendlik18 Odesláno Srpen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2012 protože nejsi přihlašenej na Xlive! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheDaveee Odesláno Srpen 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2012 Jinak tam ten obal nedostanu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mendlik18 Odesláno Srpen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2012 jedině mít Jtag či RGH :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheDaveee Odesláno Srpen 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2012 Mám RGH.Jak to udělám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cassper Odesláno Srpen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 Zkusil si aspoň kliknout na tlačítko "hledat" tady na fóru nebo použít Google ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
TheDaveee
Ahoj,chtěl jsem se zeptat,jakto že když si stáhnu demo,dám si ho na flašku a dam na HDD,tak jakto že v My Games nemám ten obal hry ale mám tam jenom malou ikonku.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts