Twinky1605 Odesláno Srpen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 cs stahl jsem si minecraft na xko a nevim jak ho spustit nebo jak ho dat do xka. Diky vsem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxYoshixx Odesláno Srpen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 Musíš mít JTAG nebo RGH konzoli xbox 360 nebo při nejlepším mít zaplacený XboxLive ... jinak se hra stažená z netu dá hrát jen přes externí HDD, či interní ve složce, kterou máš nastavenou v xbox setting/ scan directory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Twinky1605 Odesláno Srpen 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2012 aha tak dik ze si mi odpovedel a posilam Thanks! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin93 Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 To už neni úplně pravda, Minecraft se dá hrát i offline, bez JTAG nebo RGH. Odkaz : http://goo.gl/HVj1j Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Twinky1605
cs stahl jsem si minecraft na xko a nevim jak ho spustit nebo jak ho dat do xka. Diky vsem za rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.