Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSP najede do menu ale nezobrazí ikony

Jiboia

Otázka

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

někdy najede a někdy ne. Mám CFW 6.60 1.2 zkoušel jsem i 5.00 m33 a ofw 5.00 a 6.60 a stále někdy nenajede do menu. Dělá to jen někdy...a vždycky při zapnutí nebo když jej dýle nechám zapnuté. Když jej uspim tak pohoda ale stejně se to za nějaku chvíli vypne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

ppokud psp jen uspim tak je to v pohodě ale pokud jej vypnu tak je problém. Nejede bez menu, ale jen někdy. Ted mi kupodivu dva dny jede.....ale nezkoušel jsem jej vypnout. A mechanika chraptí jako by tam byla hra ale ta tam není. Jestli problém nebude v tom, že psp si myslí, že je tam hra a ta tam není tak menu nenajede. Ted jsem jej vypl a psp najelo zase bez menu.

Odkaz ke komentáři

• 0
ppokud psp jen uspim tak je to v pohodě ale pokud jej vypnu tak je problém. Nejede bez menu, ale jen někdy. Ted mi kupodivu dva dny jede.....ale nezkoušel jsem jej vypnout. A mechanika chraptí jako by tam byla hra ale ta tam není. Jestli problém nebude v tom, že psp si myslí, že je tam hra a ta tam není tak menu nenajede. Ted jsem jej vypl a psp najelo zase bez menu.

Jooo už vím co myslíš ! Ale to je důležitá věc, neřekl si že UMD ti chrastí ! Měl jsem podobný problém. Měl jsem v mechanice UMD ale stejně nefungovalo a 2 minuty mi trvalo než mě to pustilo do menu, a stejně bez načetlého UMD. Řešení ? Najdi si plugin který ti vypne UMD mechaniku. Samozřejmě stratíš možnost hrát UMD hry, ale vypadá že je stejně rozbitá

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu