aaischa Odesláno Srpen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2012 Ahoj, už nějakou chvíli hodně váhám nad PSV, mam ještě pspečko ale tak nějak mi docházej hry, čili bude čas na upgrade, 1) vyplatí se psn+ ucet pro vitu ? sou tam zajímavý hry ? je někde seznam toho co tam kerý měsíce bylo, či má být ? nikde sem to nenašel :( 2) je hratelnost vůči psp o hodně lepší ? u psp mě leckdy štvalo, že sem našel fakt pěknou hru ale ovladatelnost byla dost divná že sem to sotva dochrál nebo nakonec ani nedohrál... díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Srpen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2012 Zatím žádná pevná forma PS+ pro Vitu není, ale věřím, že se jí do konce roku dočkáme. Vydrž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Srpen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2012 aaischa, vše o PSV se dozvíš na www.ps-vita-magazin.cz.Ten web je zaměřenej jen na PSV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Srpen 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2012 jj magazin mam v oblibenejch a pravidelně čtu co je novýho, recenze a tak, i o tom ps+ sem čet že by měl být, tak mě zajímala praxe :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.