Dev.iL Odesláno Srpen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2012 Ahoj, můžete mě někdo prosím poradit proč mě nejde spustit hra madden 13? Flash mám z loňského srpna a DB jsem měl verze 13599, ale ten jsem zaktualizoval na 15574. Když image projedu v abgx, tak mě to žádný error nevypíše, ale stejně hru nespustím. Po vložení dvd pouze zčerná obrazovka a po chvíli mě to vrátí zpět na základní obrazovku. Je potřeba tuto hru nějak opatchovat, nebo je na ni potřeba přímo nový flash? Předem děkuji za opověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANGEL1468624370 Odesláno Srpen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2012 Hra je na LT-3 a vyžaduje Dashoboard: v2.0.14719.0,- pro LT -2 je potřeba stejný dash. a upravit topology data v xbox creatoru, ale tuhle hru jsem nepálil, tak netvrdím stopro. že pojede. Ostatní novinky mě tak šlapou v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.