Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Skyrim- Dawnguard DLC // JTAG

Jirka Votruba

Otázka

Dobrý den, poradil by mi prosím někdo jak do xboxu ( JTAG,RGH ) dám DLC dawnguard? DLC mám stažené, (Free styl dash mám na exteráku ) vložené do složky content/0000000000000000/ takže celá cesta vypadá : J:\Content\0000000000000000\425307E6\00000002 a tam je soubor A0D383460116AA2DD67ADFC1687EEA667B97F6FE42 s velikostí 581mb .

Když zapnu Skyrim ( updatnutý na verzi 8-aspoň podle Dashlanche, protože ve hře je to verze 1.5 ) a načtu svůj lvl 41 tak ať mluvím s jakýmkoli vojákem tak mi o Dawnguardu nic neříká :cry:

Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Tak podle tohoto(http://www.uesp.net/wiki/Skyrimpatch) jsem zjistitl že rozhodně poslední verzi hry nemám. Je to zajmavé protože jsem to updatoval přes Dashlaunch, takže by to mělo jít správně ne ?

PS: To opravdu nikdo z vás nikdy neinstaloval DLC ?

Odkaz ke komentáři

• 0

ja jo ale mam ceskou verzi hry tak to nechtelo s ang dawnguard pustit nepidil jsem se dal mam to na pc ale jak spustis hru hned by ti to melo loadowat to dlc asi musi bejt na internim a update hry samozrejme pres fsd ani nevim ze se to pres dashlaunch da ted nevim jakej update je posledni kazdopadne se ti muzu kouknout pokud ti uz jde bojovat na koni mel by fungovat i dawnguard

Odkaz ke komentáři

• 0

přez FSD to jde taky.. teď to zkoušim, já zas netušim kde Dawnguard stáhnout plus mám problém s prohozením profilu, default tam je RADEK, já potřebuju VGINA ale nejde mi to prohodit pač to píše nějakej ♥♥♥♥♥ní error- probíraj to tady http://www.thetechgame.com/Archives/p=13101124.html a já nevim co s tim .. a potřebuju to prohodit pač na VGINAkovi mám save s dokončenou hrou :-/ :(

Odkaz ke komentáři

• 0

Problém je že mám ten exterák a z toho to FSD běží, takže se píše že nemůžu přesouvat soubory z Rootu.. No já nevím jeslti mám ten poslední patch, protože ve hře v menu se mi ukazuje patch 1.5.26.0.5 takže asi ne. Ale zkoušel jsem už vážně snad vše.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu