pigi96 Odesláno Srpen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2012 Dnes jsem celej den proseděl u netu a hledal jsem hru, kterou jsem hrával jako malej, ale marně. Chtěl bych se tu teda zeptat jestli někdo neví jak se jmenuje popřípadě mi poslal link na stažení... K samotné hře: Moc si toho už nepamatuju, ale co vím tak, že to byl panáček oblečenej do kombinézy a kopal malý balónky, když něco vzal tak mu kombinéza změnila barvu. Začínal se mi zdá s oranžovou (kopal malej balónek) a končil s fialovo růžovou (kopal 2 velký kopačáky)... Cíl hry si bohužel už taky moc nevybavuju. Byla to plošinovka s pohledem z boku... Za každý info budu moc vděčnej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Srpen 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 Asi to tu nikdo nezná co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.