Ostík69 Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 Ahoj všem ještě v tom nejsem tak kovanej muže mi někdo poradit postup jak stáhnout GT 5 demo do PS3 mám tuto mašinku pouze měsíc s připojením na net ale vubec nevim jak na to. Dík za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dzunk Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 jak na to? no nejdriv si udelas ucet na ps store je to uplne vlevo v menu teda druhy zprava no a pak tam des najedes na dema a stahujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ostík69 Odesláno Říjen 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 jak na to? no nejdriv si udelas ucet na ps store je to uplne vlevo v menu teda druhy zprava no a pak tam des najedes na dema a stahujes Tak hned zkusim dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ostík69 Odesláno Říjen 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 Tak mi to bohužel nejde nemužu na to přijít nedaří se mi založit ten učet a ani nevim kde šlo by to vysvětlit podrobněji díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 Co ti presne nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spiderrr Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 Hlavně to musí bejt registrace na japonskej PS Store, jinde GT5 demo zatim není (podle mě). Taky doufej, že máš TV, která podporuje buď HDMI nebo NTSC, v opačným případě budeš mít Gran Turismo černobíle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ostík69
Ahoj všem ještě v tom nejsem tak kovanej muže mi někdo poradit postup jak stáhnout GT 5 demo do PS3 mám tuto mašinku pouze měsíc s připojením na net ale vubec nevim jak na to. Dík za radu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.