PSPéčko Odesláno Srpen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2012 Mám dotaz, jelikož si mohu koupit xbox 360 nebo Playstation 3. Prosím poraďte mi (nejlépe kdo má s oběma konzolami zkušenosti). PS: Nezáleží mi na hrách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Srpen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2012 Napiš na čem ti záleží, co by jsi upřednostňoval. Zkráceně: PS3: neplatíš za online hraní, existuje nějaký cfw, ale pokud jsem to pochopil tak je to s ním nějak složitější. Xbox360: platíš cca 200 Kč měsíčně za online hraní, je zde flash nebo RGH, takže můžeš zadarmo hrát hry ale nemůžeš hrát online. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PSPéčko Odesláno Srpen 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2012 ne já hrat online nepotrebuji jenom co je lepsi ani flash ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 Dal bych přednost PS3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 ne já hrat online nepotrebuji jenom co je lepsi ani flash ne No co je lepsie? Na hrach ti nezalezi, na online ti nezalezi, flash ne....Takto: X360 ma lepsi gamepad (lepsie sedi v rukach, pouzivam ho aj pri PC!), ked ti nezalezi na BD mechanike, tak potom kup X360 250GB! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PSPéčko Odesláno Srpen 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 Díky kopím si Xbox 360. Prosím o LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 :D To si si rovno mal hodiť mincou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.