sedlokrutor Odesláno Srpen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2012 Dobrý den, jak už to tak bývá hrál jsem si se svým ps3 - zkoušel jsem jailbreak, který se povedl a když jsem se pak snažil uvést systém zpět na oficiální firmware tak mi instalace naběhla bez problémů na televizi se mi napsalo že dojde k restartu a do té doby ps3 nereaguje - zapne se na televizi nic nenaskočí a když ho chci vypnout tak se samo nevypne, ani nezapípá musím ho vytáhnout natvrdo z elektriky.Zkoušel jsem se dostat do recovery menu ale také se nic nezobrazí jen to správně pípne jak má, a když to tlačítko držím tak se vypne jen v této jediné situaci. Prosím vás tedy o radu jestli netušíte co by s tím mohlo být ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Srpen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2012 jestli se pri zasahu nerozbil vystup obrazu do televize to je jediný co me napadne jeste zkus všechno porádne zastrkat jak do tv tak do ps3 ale je to asi blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedlokrutor Odesláno Srpen 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2012 zkoušel jsem to zapojit i přes komponent, i do jiné televize to zapojit a nic. Jen jsem přišel na to že když podržím tlačítko tak okolo minuty že se ps3 vypne a přes ovladač to zapnout také nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Srpen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2012 tak to nevim moc se v tom nevyznam ale to ze se to nezobrazi na tv to je divny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Trololo Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 jailbreak hmm videl bych to spis na nakej problem s nand Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 drz tlacitko power dokud se psko nevypne, pak ho drz zmackle tak dlouhou doku nepipne rychle 2x za sebou pak ho pust. Pokud ani ted obraz nenabehne, tak to vydim na brick :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fussy Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 opravuji PS3 Fat i Slim - ylod. Cena se zvedla na 600kč kvůli teplovodive pastě s obsahem Ag. Jste si jist že máte chybu ylod? Pak čtěte dál. Zapnete: zelena dioda a pak žlutá dioda 3 pípne a červená dioda - vypne se. Adresa pro doručení : Jiří Holý Nad cihelnou 598 382 32 Velešín Kontaktni udaje: reper.jc@seznam.cz Po obdržení Váší PS3 na zmíněnou adresu, Vás budu informovat, že dorazila v pořádku. Pojistěte prosím na 5000kč , podací lístek si uschovejte a mně pak napište podací číslo. Opravím ji a odešlu na Vaší adresu na dobírku: cena dobirky je :750kč z toho 150kč výdaje na poštu. Zbylých 600kč oprava Vaší PS3. Cena poštovného zahrnuje i poplatek za pojištění na 5000kč. Po odeslání k Vám, pošlu mail s podacím číslem. Pro uskutečnění zakázky mi prosím napište na emailu. Předmět : oprava ps3 - ylod Vaše Jméno a Příjmení a Váš nick zde. Pokud možno i Váš tel. Mám mnoho dílu Máte - li někdo zájem o jinou opravu: mechanika, zakladní deska, cokoliv jiných dílu. pište taky na email. Jediné co zatím nedělám je downgradovaní priklad z 4.11 na 3.55 Fussy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.